Om Hotellet

Välkommen till Reimersholme Hotel!

Vi är några musikervänner som driver detta hotell på vackraste adressen centralt i Stockholm. Precis vid vattnet ett stenkast från hornstulls kultur- och uteliv. Vi tog över i juni 2019 och håller som bäst på att göra det till den plats vi tycker oss se potentialen för! Hotellet är beläget vid vattnet, och tillsammans med naturskön miljö i närområdet är det en fantastisk plats att vara på, inte minst under sommaren. Vad sägs om ett morgondopp i Mälaren innan frukost på uteserveringen? Vi har boulebana, galleri, livescen, bar och restaurang. Vi vill att Reimersholme Hotel ska vara det självklara valet för dig som söker en ingång till stadens kulturliv, vi som jobbar här berättar gärna vad som är på gång i Stockholm och kan guida dig till platser och upplevelser du inte visste fanns.

Hotellets egna galleri, scen, bar och restaurang är öppen för alla så även om du inte njuter av våra bekväma rum så är du varmt välkommen hit!

Hos oss får du alltid personlig service i en trivsam och levande miljö, vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och känna dig som hemma fast du är på resande fot. Hotellet har 60 bekväma rum fördelade på två byggnader, de flesta av rummen har dusch och toalett i korridoren men vi erbjuder även rum med privata faciliteter. Reser ni i grupp finns även 3-, 4- och till och med 5-bäddsrum.  Rummen är utrustade med sköna sängar och garderob, vissa av våra rum har TV. I hela hotellet, både på rummen och i allmänna utrymmen, bjuder vi våra gäster på fritt WIFI.

Vi erbjuder övervakad parkeringsplats för privatbilar och turnébussar.

Det finns 60 rum fördelade på två byggnader. De flesta är dubbelrum med dusch och toalett i korridoren, men vi erbjuder även rum med privat badrum, singelrum, 3-, 4- och 5-bäddsrum. Alla har sköna bäddade sängar och handdukar.

Frukostbuffén är rik och närande och i serveringen kan fika, enklare rätter och kulglass beställas under dagtid. På kvällen kan mat  restaurangen öppet och och baren erbjuder ett brett utbud av coctaildrinkar och är den enda i Sverige som utvalda viner.

Hotellet har cyklar till uthyrning och det finns tvättmaskin. I annexet finns två pentryn där egen mat kan tillredas. I hela hotellet, både på rummen och i allmänna utrymmen finns WIFI för våra gäster.

Alldeles intill finns trevliga badbryggor och på några minuters promenad nås natursköna Långholmen där det bl a finns kajakuthyrning, badstrand och olika serveringar. Träbåtshamnen vid Långholmskanalen är en attraktion i sig. 

Trots den natursköna omgivningen är läget helt centralt, det är 15-20 minuters promenad längs Söder Mälarstrand till Gamla Stan. Vid närmsta T-bana Hornstull, drygt 5 minuter till fots från hotellet finns ypperliga kollektivtrafikanslutningar åt alla riktningar. Vid Hornstull finns också det mesta i form av handel och service som gästerna kan behöva, ett stort urval av populära restauranger och nattklubbar för alla smaker. Nere vid Hornstulls strand finns biograf, konsertlokalen Debaser och en mycket välbesökt helgmarknad under sommarhalvåret.

Hotellet har ett fantastiskt läge på Reimersholme ett stenkast från Stockholms innerstad precis vid Hornstull med stort utbud av barer, restauranger, biograf, marknader, utställningar, musikscener och härligt häng. Beläget vid vattnet, och tillsammans med naturskön miljö i närområdet är det en underbar plats att vara på. På sommaren ett morgondopp i Mälaren innan frukost som med fördel kan intagas på vår uteservering, på vintern en skridskotur runt långholmen förslagsvis med medhavd varm choklad och nygräddat bröd från vår frukostservering.

Hos oss får du alltid personlig service i en trivsam miljö, vår personal lägger stor vikt vid att du ska känna dig väl omhändertagen. Behöver du hjälp med något, eller allmän information om Stockholm, evenemang etc. så finns vi tillhands. Hotellet har 60 bekväma rum fördelade på två hus med två våningar, de flesta av rummen har dusch och toalett i korridoren men vi erbjuder även rum med privata faciliteter. Reser ni i grupp eller är en stor familj finns även 3-, 4- och till och med 5-bäddsrum. Rummen är utrustade med bekväma sängar, avställningsytor och klädhängare, vissa av våra rum har även arbetsytor och TV. I hela hotellet, både på rummen och i allmänna utrymmen finns WIFI för våra gäster.