HYR SUP & E-FOIL


Surfshopen är nu öppen! Välkomna!

SUP

Våra stabila SUP:ar passar för alla åldrar. SUP (Stand Up Paddling) är en relativt ny sport som lämpar sig lika bra för träning som avkoppling eller bara för att komma ut på vattnet. Hyr själv, tillsammans, delta i grupppaddling eller sy ihop en kick off, möhippa eller annan aktivitet tillsammans med oss. 

e-Foil

Waydoo One är marknadens senaste och bästa e-foil. Den är tyst, lätt, snabb och har lång räckvidd. Boka tid för instruktionskurs och hyr eller köp Waydoo hos oss! Läs mer om Waydoo på www.waydoo.se

e-foil kurs

Vi utbildar dig som vill testa e-foil. Vår utbildning är effektiv och innehåller allt du behöver veta. Vi går igenom utrustning och säkerhet så att du ska känna dig trygg och så att du behärskar grundläggande teknik och kan köra på ett säkert sätt. Att e-foila är inte jättesvårt men det krävs lite övning för att lära sig. 

Kursen startar om vädret tillåter. Ställs kurstillfället in pga. av vädret så hittar vi en ny tid tillsammans. 

Båt

Hyr en Buster X med Yamaha F70AETL för upp till 7 personer. En planande stabil, lättkörd och praktisk båt för utflykter, lek, fiske eller transporter. Tube finns som tillval. Bränsle tillkommer. Sjövana och förarbevis krävs. Tube finns som tillval.