Om Reimersholme Hotel

Reimersholme Hotel togs över av de två musikervännerna Andil Dahl och Kaspar Druml sommaren 2019. Sedan dess har verksamheten utvecklats till en av stockholms mest aktiva konsertscener och en mötesplats för artister, konstnärer, grannar och turister som vill uppleva stockholms kulturella puls. 2020 mottog Reimersholme Hotel SAMI:s pris “årets initiativ” med juryns motivering: 

“Reimersholme Hotel utses till Årets Initiativ 2020 för att de genom en beundransvärd idérikedom, ett stort engagemang och en imponerande förmåga att snabbt ställa om, har lyckats hålla musiken levande under året. Utefter de ständigt förändrade förutsättningarna har de utvecklat nya, spännande och smittsäkra koncept som har givit artister, musiker och publik en plats att uppleva musik på – tillsammans och på säkert avstånd.” 

Under 2021 har Reimersholme Hotel tagit ytterligare steg i att utveckla sin coronaanpassade verksamhet. På scenen som byggdes genom att riva hotellrum framförs nu spelningar som livestreamas upp till publiken på hotellrummen. Det nya konceptet invigdes i samband med releasen av Jakob Hellmans nya album.

En stor del av Hotellets nuvarande identitet ligger i att i en opretentiös miljö på en central och vackert belägen plats erbjuda hög kvalité när det kommer till mat, vin, musik och konstutställningar.