rum

Välkommen till Reimersholme Hotel

Du alltid är välkommen att kontakta oss per telefon på 08-4444 888 eller via e-post: info@reimersholmehotel.se.

Vi finns centralt i Stockholm precis vid vattnet på natursköna Reimersholme ett stenkast från stadsdelen Hornstull. Vi har 52 singel, dubbel, trippel och fyrbäddsrum, med eller utan dusch och toalett på rummet. Sängarna är bäddade, handdukar finns och de flesta av våra rum har utsikt över vår innergård eller mälaren. Förutom olika boendelösningar har vi flera restauranger med både frukost, lunch och middag, uteservering, bar, naturvinsbar, karaokerum, livescen, café, konstutställningar och surfbutik med uthyrning av bl.a sup och e-foil. Reimersholme Hotel är en plats för dig som vill besöka Stockholm ur ett localperspektiv och komma nära stadens rika kulturliv, träffa folk, utforska vattenaktiviteter, äta mat och umgås i en levande autentisk och lättsam miljö.

I Huvudbyggnaden bor du i nära anslutning till reception, restaurang och bar. Det finns också möjlighet att tvätta, låna strykjärn och hårfön. Alla rum är bäddade med sänglinne och försedda med handdukar och smart-tv. Wifi finns i alla utrymmen för våra gäster.

I Annexet bor du mer avskilt från Hotellets restaurang och sorl. Hyr du rum i Annexet kan du laga egen mat och bo på ön under längre tid, kanske för ett uppdrag i Stockholm eller av annat skäl. De flesta rum har fönster med utsikt över mälaren och delade badrum i korridoren. Alla sängar är bäddade med sänglinne och är försedda med handdukar, wifi och gemensamt pentry ingår i alla annexets rum. Är du intresserad av att stanna en längre tid (mer än en vecka), kontakta receptionen för en bra deal.