The While + Janne Borgh Fanclub

The While

Fredrik Norberg – sång, elgitarr

Johan Bergqvist – elgitarr, sång

Mårten Bengtsson – bas, sång

Johan Sundin – trummor

Inspirerad efter återföreningsshowen som Popsicle gjorde sommaren 2023 skrev sångaren och gitarristen Fredrik Norberg, som de senaste åren fokuserat på sitt svenska popprojekt Bergen, ett par nya indiepoplåtar som påminner om hans gamla 90-talsband. Utan något band att spela dem kontaktade han The Genuine Fakes (vars frontman Johan Bergqvist hade gått med i Popsicle-reunionen som gitarrist/backupsångare) och frågade om de var intresserade av att gå med honom för att bilda ett nytt projekt. Eftersom de är stora fans av Popsicle (till och med döpt sitt band efter Fredriks låt Genuin Fake) behövde de inte mycket övertygande.

Efter den första repetitionen strax före jul stod det klart att denna musikaliska förening var en bra match, och under de kommande månaderna hade ett helt album med låtar skrivits. Den första singeln ”Flicking Through” släpptes våren 2024 och du kan se fram emot ett album innan årets slut. Senaste singeln The Beach är ännu ett litet mästerverk signerat Fredrik Norberg.

JANNE BORGH FANCLUB

Janne Borgh – sång, elbas

Lasse Forsberg – elgitarr, stämsång

Micke Lundblad – elgitarr, stämsång

Tompa Ericsson – trummor

Janne Borgh är grundare av de legendariska Malmö-popparna The Moderns och ena halvan av Stockholms post-punk-hjältar Strindbergs. Janne har även spelat bas i Diamond Dogs och ANC4. Han är också en hemlig powerpop-singer-songwriter som spelar grym kompgitarr.

Janne Borgh Fanclub är aktuella med sitt andra album “Byronesque”.

Powerpop från första till sista ackord.


Fb-evenemang: https://fb.me/e/iOFq4tgkF

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.


Passa på att äta innan eller efter evenemanget. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden MUSIK för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.