Abela & Fredrika Rei

FREDRIKA REI
"FREDRIKA REI utforskar den elektroniska popvärlden i soloprojektet som inleddes 2022. Debutsinglarna "100 years old" och "Ghost town" bjöd in till en atmosfärisk värld med själ och djup och sedan dess har hon rört sig mot ett mer dansvänligt sound med EP:n "less depression, more dancing" som släpptes i början av 2024. EP:ns låtar har fått ett varmt mottagande: klubbiga "So It Goes" utsågs till en av 2023 års bästa låtar av bloggen Vakentimmar, drottninglika "The Human Experience" tog sig in på Vegatoppen på finsk radio, och hennes mest experimentella låt "Sparkle Sparkle Little Star" hamnade på officiella Spotifylistan "Finsk Indie idag". På Reimersholme Hotel utlovar hon framförallt VIBES. Missa inte denna mångfacetterade artist som glänser live!

”Det finns en öppenhet och en nyfikenhet i Fredrikas musik och de två egenskaperna blandas med både stillsamma och dansanta elektroniska toner… Dansa hela nätterna igenom till MAGIC och So It Goes och lyssna till vacker melankolisk nattmusik i Ghost town.” – musikbloggen Vakentimmar augusti 2023
Läs mer om Fredrika Rei här: https://www.fredrikarei.com "

ABELA
"ABELA är en rivig rocksjäl som exploderar på scenen och får hela publiken att vibrera. Med en unik mix av pop/rock och en stor dos kaxighet, levererar ABELA en musikalisk upplevelse som lyssnaren sent kommer glömma. Med låtskrivartips direkt från stora låtskrivare som Max Martin, Ludvig Göransson och Lykke Li levererar ABELA med sin råa röst ärliga texter som träffar rakt in i lyssnarens hjärta.
Sommaren 2019 släppte ABELA sin första singel "Bye" och följde upp med debut-EP:n "Care level 0" året därpå. Sedan dess har hon fortsatt att imponera med singlar och tillhörande musikvideor. Just nu är hon aktuell med flera singelsläpp och hennes debutalbum som släpps 18 april.

ABELA har inte bara fångat uppmärksamheten hos musikbloggar och radiokanaler (Sveriges Radio, Yle X3M (FIN), Yle Vega (FIN) m.m.), utan har även blivit utnämnd till "One to Watch artist" av en brittisk radiokanal. Hennes singel "Good on My Own" tog sig till och med in på spellistan "New Music Friday Finland" på Spotify när den släpptes. Finlandssvenska ABELA är hemma från Kaskö i Österbotten, och bor idag i Stockholm, Sverige.
Med en passion för att skapa musik som berör och en förmåga att fånga publiken från första anblicken, är ABELA en artist som definitivt är värd att hålla ögonen på.

LÄNKAR:
SPOTIFY:https://open.spotify.com/artist/3t19go2ralbBNKL0LggZW0..
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/abela.official/
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@abela.official "


Fb-evenemang: https://fb.me/e/66rhfWNia

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se eller kom drop-in.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.