ADRIAN LABEL NIGHT

Adrian Recordings bjuder på en helkväll med inte mindre än 3 av sina akter, ingen av dem har trummis. Plus DJ.

Spunsugar
När året skulle summeras va det en platta som återkom på fler och fler ställen både här hemma men framför allt internationellt, Spunsugar’s andra monumentala album ”A Hole Forever”. Nu kommer äntligen Malmöbandet till Stockholm för att chocka alla med sin melodiösa ljudvägg, en perfekt blandning av modern shoegaze, post punk och en liten dos metall allt levererat med änglalika popmelodier.

LOW-RES
Stockholmsduon LOW-RES verkar också inom genrer som shoegaze, post punk och poppig goth. De släppte sitt andra album ”Därför” 2023, uppföljaren till debuten ”Varför”. Ett album som rönt stor uppmärksamhet, framför allt utanför Sveriges gränser. Live, och på skiva, gästas de av flera gästvokalister som sätter färg på den i övrigt svart-vita framtoningen.

MANX
Göteborgsbaserade MANX släppte 2023 sitt debutalbum ”RECOUPIA” ett gränslöst elektroniskt-album som blandar futuristisk trip hop, meditativ IDM, singer-songwriter, jazz och elektronisk pop till en själfull grönskande upplevelse om läkande och cyklisk pånyttfödelse. Live är MANX en naturkraft som stimulerar alla dina sinnen både fysiskt och mentalt.

DJ: Remote Chance
Remote Chance. Soloprojektet är sprunget ur ett Grammisnominerat känt svenskt minimaltrance-projekt. Ödslig acid house för en stökig värld. Inspirationen är hämtad från 80-talets underjordiska demokratirörelser i Östeuropa, en mörk tid med strömningar av lågmäld optimism. Den första egna releasen planeras under 2024.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/54gi9flcr

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.