Amanda Ardai

En reinkarnation av svensk soul.

Amanda Ardai musik är modern svensk soul med starka influenser från både svenskt och internationellt 90-tal. En kombination av pumpande bas och lekfulla melodier ackompanjerade av oväntade ackord och avancerad harmonik. Amanda har tidigare bara skrivit på engelska men här vågar hon sig ut på en mer sårbar resa än nånsin förr. Att ge musiken ett svenskt uttryck må göra texterna och produktionerna mer ärliga och utelämnande men också mer närvarande och tillgängliga. I kölvattnet av internationella drottningar som Chaka Khan, Mary J Blige och Alicia Keys och svenska legender som Titiyo och Lisa Nilsson styr Amanda Ardai sin gungande renässans av svensk neo-soul mot en trygg hamn där vi hittar flertalet musikaliska smågator som slingrar sig upp för ett stadigt fundament. Hon tar oss med på en rundvandring bland samplingar, stråkar, basar, keyboards, synthar och körer som alla bidrar till den uppfriskande men ändå bekanta känslan av trygghet i hantverket och det är där, i mitten av de små snirkliga gränderna som man kan hitta himlen runt hörnet.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/3fFtFAldh

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.