Amilia Soukri

Amilia Soukri (SWE) + Support: Welt (SWE) + DJ Biano (SWE)

Amilia Soukri
Svensk/Marockanska artisten Amilia Soukri har med sitt soul-fulla uttryck tagit ett stort steg ut på svenska musikscenen och hyllas för hennes unika sound. Med ena foten i 90-talets RNB och den andra i modern pop så släpper hon nu sin kommande singel ’NATURE 2 U’ –
en melodirik RnB låt med funkig bas som handlar om att försöka förklara sina känslor till en bästa vän som har fokuset på någon annan. Tillsammans med ett kraftfullt band och good vibes bjuder nu Amilia Soukri in till en releasefest ni inte vill missa! Välkomna!

Welt
Artisten Welt skapar rå, emotionell pop med en touch av elektroniska inslag. Den svenska artisten, uppvuxen i Linköping, nu baserad i Stockholm, skriver musik om sina egna upplevelser och bjuder in lyssnaren till sitt unika ljudlandskap. Under denna spelning kommer Welt att bjuda på låtar från hennes kommande EP ”Nobody Knows Me"

DJ Biano
Stockholmsbaserade DJ BIANO har dj:at i över 8 år. Hans stora passion för olika genrer, särskilt inom hiphop,house och r’n’b har fått honom att dj på scener både i Sverige och utomlands.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/aFu27r0gT

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.