AYLA

Aylas musik vilar på dub/reggae/soundsystem som reser iväg ut i folkmusik, indie, elektroniskt och all typ av alternativ tolkning av genrer. En fysisk upplevelse som bör upplevas live. Hennes unika röst bildar stommen i hennes musik och resultatet lämnar lyssnaren i en känsla som är både öm och skoningslös. Att uppleva Ayla live är en drömsk resa där vi blir inbjudna till ett universum av vackra melodier, medryckande rytmer och en lekfullhet.

Vem är Ayla?
Independent artist, sångerska och musikproducent från Malmö.

Vinnare i kategorin Årets Rytm på Manifestgalan 2020. 2014 fick hon ta emot SKAP:s textförfattarpris med motiveringen: “I ordets rätta bemärkelse en urban låtskrivare och artist. Genom att nyfiket plocka inspiration i allt från jazz till cumbia, skapar hon med med örat mot samtiden sin egen svängiga värld.”

Ayla har varit flitig med samarbeten och medverkat på otaliga collabs med andra artister och producenter genom åren. Hon har synts en hel del tillsammans med musikkollektivet Random Bastards från Umeå, men framför allt med Cleo som hon turnerat med i omgångar. Har även turnerat och samarbetat med artister såsom Broder John och Promoe.

Hon har släppt tre egenproducerade skivor; ”Ayla Shatz” 2014, ”Loops and Thoughts” 2017 och ”Klarspråk” 2019.

Lyssna låt: https://open.spotify.com/track/41c96u4GtKSHy9wxNrgTw1?si=30b9b4e7299b49eb

Plats: Reimersholme Hotel
Dörrar: 19:00
Live: 20:00

Fb-evenemang: https://fb.me/e/1fS1BA8w9

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE23 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.