Bromander

Vi får fin besök av Bromander på Reimersholme hotel

"Bromander är den åländska rockdandyn som etablerat sin egen nisch av elegant opolerad pop på svenska. Sedan starten har det hunnit bli tre album – ”Du sköna nya värld” 2017, ”Underströmmar” 2020 och ”Skarabé” 2022 – en oeuvre som bland annat Nöjesguiden kallat både tidstypisk och klassisk.

Den 15e mars släpper Bromander ny musik i form av epn “De blindas stad” och firar releasen med fullt band på Reimersholme Hotel.
På nya EP:n försöker Bromander sätta ord på känslorna kring att inte bli sedd och resonerar kring personlig artistisk integritet. Det är låtar om resan från den åländska skärgården och landsbygden till myllret i storstaden, till tonerna av kraftfull och stämningsladdad alternativ-pop. Förvänta er ett intimt och fartfyllt livegig utöver det vanliga."

Fb-evenemang: https://fb.me/e/36iclAbXO

Dörrar: 19:00. på scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.