Charlie Brolund – ALBUMRELEASE

RELEASE!!

Charlie Brolunds nya album Brunnen släpps den 12 april på vinyl-LP, CD och digitalt. Detta firas kvällen innan på Reimers!

Kvällen fylls av gåshudsframkallande hammondorgel, jazzande rytmer, ilande stämsång, pojkrumsdistade proggitarrer, drömska stråkar och en och annan överraskning!

Mitt i detta berättar Charlie personligt om vardagens gåvor och utmaningar, om livets glimrande ögonblick. Det handlar om en cykeltur med kärleken ner till sjön en ljus sommarnatt, om föräldrar, föräldraskap och barn. Om hopp och tvivel inför framtiden men framför allt om en förundran och tacksamhet över den stund vi fått.

På albumet Brunnen är sångerna och texterna rotade i den svenska visan men spritsade med folkpop, jazzrock och hookiga refränger. Charlies själfulla röst lindas mjukt in i Erik Errka Peterssons [Xenia Kriisin] trolska hammondorgel, och skivan gästas av Reine Fiske [Dungen], Daniel Ögren [Dina Ögon], Frida Johansson [Barnet, Säkert!] och Livet Nord [New Tide Orquesta] som alla skänker av sitt guld till låtarna.

Albumet är producerat av Charlie Brolund tillsammans med Erik Errka Petersson [Xenia Kriisin] och Jesper Lundquist [Music is the Weapon], och är mixat/mastrat av Daniel Ögren [Dina Ögon].

Under kvällen kommer skivan finnas till försäljning till ett finfint pris!

Singlarna från albumet har fått ett varmt mottagande:

”Det är en slags tröst att lyssna till Charlies låtar, en kram och ett ord på vägen bort från något jobbigt” – Vakentimmar

”Hammondorgelsk folkrock lindar sig runt dig och förför” – Magasinet Visor

"En gång alldeles nyss för länge, länge sen var det Midsommar vid Söderbysjön med Charlie Brolund…” – Folkmusiken i P2

Charlie Brolund – sång, klaviatur
Erik ”Errka” Petersson – hammondorgel, piano
Jesper Lundquist – gitarr, bas
Wille Alin – trummor
Mira Palme & Elin Andersen – cello, kör

Omslagsfoto/pressfoto – Malin Magnolia Karlsson

Fb-evenemang: https://fb.me/e/6BOjCq0ZY

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.