CHRIS SPEDDING +Stupidity/K Streng+ Martin Rössel

Chris Spedding – en av de riktigt stora gitarrlegenderna gör ett unikt gästspel i Sverige! Mannen som spelat med ”alla”, och som tackade nej till att bli medlem i Rolling Stones! Han har kombinerat en solokarriär (bl a hitlåten Motor Bikin´) med att arbeta som gitarrist åt bl a Bryan Ferry/Roxy Music, Paul McCartney, John Cale, Pretenders, Jack Bruce, Nick Mason (Pink Floyd), Jerry Harrison (Talking Heads), Tom Waits, Rodrigues m fl. Han producerade även Sex Pistol´s första demos som gav dem deras första skivkontrakt. Missa inte en av världens mångsidigaste gitarrister – en äkta legend!

Stupidity – Stockholmsbandet som har en trogen publik i USA. 2020 reformerades Stupidity, då de tidigare medlemmarna Tommy Boy (trummor) och Erniz (sång) fick sällskap av JV på gitarr och Heurika på bas. De samarbetar ofta med Keith Streng, gitarrist från amerikanska The Fleshtones. De är Little Steven´s (Springsteens E Street band) svenska favoriter och inte mindre än 8 ggr har deras låtar utsetts till till ”The Coolest Song In The World This Week” på radiokanalen Little Steven´s Underground Garage i New York. Deras musik finns också på soundtracken av TV-serien Lilyhammer med Little Steven i huvudrollen. Ett underbart party-garage-rockband, som ikväll agerar både förband och kompband till Chris Spedding!

Keith Streng – gitarrist i det amerikanska kultbandet The Fleshtones. Han kommer både att framföra ett par egna låtar och ingå i Stupidity ikväll.

Dessutom ett oväntat gästspel av Martin Rössel, från kultbandet Dom Dummaste. Den som väntar på något annorlunda bör inte missat detta samspel med Chris Spedding!

Fb-evenemang: https://fb.me/e/4Tkw2k8cd

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE23 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.