SitarBar – Palace on Wheels

Kom in i värmen! Drick chai, glögg och gluwein, ät Kaspars linsgryta med nybakat bröd och lyssna på 17-minuterslåtar i nordindisk stil. Det kan absolut hända att det blir några jullåtar i Bollywood-tappning också.

Fri entré

Palace on Wheels
Palace on Wheels är ett musikerkollektiv som spelar nordindisk klassisk musik och andra former av ragabaserad musik som folkmelodier och klassiska tidiga Bollywoodlåtar från 40-, 50- och 60-tal med traditionella sydasiatiska instrument som sitar, santoor, rabab och tabla. Musiken bygger på improvisation inom den indiska klassiska musikens ramverk, och spänner mellan lyrisk innerlighet till lekfulla arrangemang och halsbrytande dueller. Medlemmarna har alla studerat nordindisk klassisk musik hos mästare i Indien under många år och har spelat otaliga konserter i Sverige, Europa och Asien.

Medverkande:

Stian Grimstad, sitar

Suvrat Apte, tabla

Moa Danielson, santoor

Kg Westman, sitar, rabab

Fb-evenemang: https://fb.me/e/7C9nyylqX

Spelning: 18:00!

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE23 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.