Diza Guava

23 mars 2024 kan jag lova att de kommer va en kväll ni sent kommer glömma! iaf om ni kommer till oss på Reimersholme Hotell och ser Diza Guava Live!

Diza Guava (29) är en independentartist och -producent baserad i Malmö, vars musik beskrivits som till exempel ”experimentell R&B” och ”soul-hop”. Sedan sin debut 2020 har Diza släppt ett tjugotal egna låtar och samarbetsprojekt med till exempel Josef Park, Ikhana, 2xDelli och MAMI UMAMI, och uppmärksammats av press bland annat för sina innovativa produktioner och sin förmåga att skriva ärliga och personliga texter.

”Diza Guava has an ability to write and produce unfiltered songs with fresh lyrical structures and a seductive voice simmering with attitude. She draws a charming similarity to Billie Ellish – inventive and ballsy.” – Scandinavian Soul

Diza Guava är nu aktuell med det 10-spåriga debutalbumet ”Autokritik”, som släpps den 1 mars. Albumet är Dizas största projekt hittills, och det rymmer ett brett spektrum av inter- och intrapersonella teman som kärlek, ensamhet, frustration, dömande och acceptans. Hon intar scenen med sången som främsta uttrycksmedel, men även synthen och cellon får vara med på ett hörn. Med sig på scen har hon DJ Alexis. Ett lekfullt framträdande med inslag av allvar utlovas!

Fb-evenemang: https://fb.me/e/3BbMj8pBT

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.