Elis Monteverde Burrau & Karamazov 3

F-skattad crooner, apatisk pubrock… patetiskt barn har ett par namn…
När Elis Monteverde Burrau (efter den parasitära succésingeln När min son fick cancer) startade Karamazov 3 så var det med ett inverterat Mark E. Smith-löfte till bandet: Ni kan göra precis vadsomhelst, men ni kommer aldrig att få sparken. Aldrig någonsin. Konflikträdsla är a och o. Try me. Ni är med tills ni dör. Det räcker inte med att jag dör. Ni måste dö.
Och på den vägen är det. Elis stjäl en melodi och förenklar den på en gitarr som pryds av fyra Mariah Carey-klistermärken. Han skriver en text lång som en perfekt roman. Han sjunger in den på sin mobil och skickar den till Karamazov 3 och frågar blygt om grisen är tillräckligt ryggradslös för sminkning. Om demon är tillräckligt tom för slakt.
Välkomna till den andra livespelningen någonsin med EMB & Karamazov 3. På den första spelades tre låtar, nu kommer de att köra minst dubbelt så många. Och säkert tre stycken som är tio minuter långa. De kanske till och med framför Pappa Morfin? Det låter, på pappret, som alldeles för mycket.
All text sjungs utantill, förutom den som sjungs innantill. (För att inte tala om den interna texten, som inte sjungs alls, men som kan skönjas mellan raderna om du är tillräckligt full, men tala, för Guds skull, aldrig högt om den interna texten.)
Varmt välkomna.

Fb: https://fb.me/e/4FUussSnK

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.