Fastpoholmen

Fastpoholmen är ett unikt skandinaviskt band som leds av kompositören och sångaren Adam Fastholm och hans kusin Dawn Fastholm. Øresundsbastarderna, som de också har kallats, har skapat en alldeles egen genre som är en härlig blandning av visor, reggae, ska, afro, indie och elektroniskt. Det låter galet på pappret, men allt är vettigt när du hör musiken.

Fastpoholmen har funnits som band sedan 2010. De har släppt 4 studioalbum och 2 EP:s. Deras mest populära låtar är Himlen (2010), Över (2013), Tilsammans é vi bra (2016), Dudu (2018) och Swing o Boogie Groove (2020).

Bandets danska opretentiösa stil och svenska melankoli ger musiken ett mycket nordiskt intryck, men kombinationen av Adams unika samvaro, de starka låtarna och de duktiga musikerna skapar ett originellt och internationellt sound på samma gång. Scenkanten är ingen barriär mellan bandet och publiken när Fastpoholmen spelar live. Bandet är extremt inkluderande av sin publik och de 8 musikerna bjuder på en explosion av olika intryck och varierande instrumentering, med den röda tråden att musiken alltid bärs av vackra "catchy" melodier och ’hooklines’ där allt fortfarande låter som Fastpoholmen.

Det finns inget att jämföra Fastpoholmen med! De måste upplevas och du kommer aldrig att bli besviken.

Facebook-event: https://fb.me/e/aSDz737mw

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE23 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.