Jättedam x Mama Sonic

Jättedam
Det Göteborgsbaserade bandet jättedam är det självklara namnet på den samtida svenska progg- och psyk himlen. Live rör sig Jättedam sömlöst mellan improvisation och skrivet material. Med sina odödliga psykedeliska pop-hits ser dom till att ingen spelning är den andra lik och att ingen stannar kvar på jorden. Jättedam har av musiktidningen GAFFA beskrivits som den mest intressanta psykedeliska rocken just nu. Under 2023 släpptes deras album ”Onda blommor” via skivbolaget Gaphals.

Mama Sonic
Mama Sonic startade 2015, säkert tidigare. Deras första singel klirrade ut på dansgolven 2016 och snabbt etablerade de sig som ett av de röjigaste livebanden på Stockholms indiescen. Med åren har de mognat till sig och klätt på sig kostymerna. Men kärnan är kvar. Det handlar om energi. Det handlar om driv. Efter sitt otroligt bra tajmade debutalbum vintern 2019 intar de nu scenen på Reimersholme med sitt andra album Svajj inspelat under pandemin. Nya låtar efter det kan förekomma då de är ivriga att spela för en fantastisk publik.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/3jiZGG5Zw

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.