kippo + Men In Love

Välkomna på en kväll med kippo och Men In Love!
Dörrar 19:00
På scen 19:30

Kvällens akter:
Men In Love beskriver sig själva som ett elegant psykedeliskt popband från Göteborg. William Källén och David Furbacken skriver och producerar musiken och bandets självbetitlade debutalbum släpptes på alla hjärtans dag 2022. På scen växer bandet till fyra medlemmar med Maja Kirchhoff på sång och trumpet och Sam Lundberg på klaviatur och vibrafon. Tillsammans leverar de en sömlös blanding av 50-talets doo-wop, 60-talets kalejdoskopiska drömmar, 70-talets varma akustik och 80-talets fullkomliga synthmani. Det vore väl synd att missa?

Hejhej kippo här
Vi åkte till Koster för att skriva låtar och kom därifrån med en EP. Låtarna handlar om dom stora känslorna i det lilla livet, lite som ön vi spelade in på där dom starka vindarna blåser in mot dom små fiskarhusen och rika norrmännen.
Det kanske låter pretentiöst men vi spelar helst låtarna live och då brukar vi skoja bort det mesta och skåla för mycket.
EPn släpps den 6e oktober och vi vill gärna fira det med dig den 7e oktober på Reimersholme hotel!

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE23 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.