Lagun

Lagun släpper debutalbum! Detta firas med releasespelning den 5 Juni på Reimersholme hotel!

Duon Lagun debuterade 2020 och har under de senaste åren hyllats för sin drömskt eftertänksamma, majestätiskt skira pop med reverbfyllda produktioner och mjuka anslag. Karaktäristiskt är att båda medlemmarna, Laura Lyth och Fredrik Sjöström, låter sina mjuka röster samspela till total enhet. Inspirationen hämtas från en bred palett: från den varmaste, tätt intill öronen liggande drömpop till avlägset svävande ambient. Definierat som ett band som aldrig står still har Lagun inför det kommande debutalbumet medvetet eftersträvat ett råare och rakare förhållningssätt till sina låtar. Viktigt att poängtera, för den sökande duon, är att det här var ett högst medvetet val.

”Att det finns en annan typ av råhet i den här skivan kontra det som vi har gjort tidigare är ett aktivt val. Vi har medvetet gått in med ett annat perspektiv och testat andra grepp och förhållningssätt”, berättar Laura. “Vår förra EP var sol och strand, albumet är mer öken, mer utsatthet.”

Laguns debutalbum ”Walking with Lola” släpps 31 maj.

Fb-evenemang:

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se eller kom drop-in.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.