Mall Girl (NO) + Rebecka Reinhard

Rama Lama & Echo Three presenterar…
Mall Girl (NO)

  • Rebecka Reinhard

Norska Mall Girl har genom åren fått ett gäng genres kastat på sig: mattepop, rosa Pom Poko och taktartdisco är bara några av dessa. Man kan undra vad allt detta betyder men vad vi har att röra oss med är fantastisk alternativ popmusik med jazztrummor och medryckande liveshower.

Bandet har spelat på såväl Øyafestivalen och Roskilde och den 26 januari släpper man sitt andra album "Pure Love" via Jansen Records. Samma dag har vi äran att ha bandet på Reimersholme Hotel och bandet har utlovat en blandning av enerig, närhet och minst fem olika taktarter. Det ser vi fram emot!

Support: Rebecka Reinhard
Gitarrer och åter gitarrer väver fram dessa drömska, poppiga, skramliga låtar med texter som vacklar mellan hopplös romantik och tragikomisk cynism. Med tre egenproducerade EP’s i ryggen och ett nytt singelsläpp runt hörnet kommer Rebecka Reinhard med band att bjuda på ett soundtrack att både livskrisa, gråta och bli kär i fel person till, och kanske rätt person nån gång ibland. För fans av Alvvays, Angel Olsen och Courtney Barnett.

Arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund.

Fb: https://fb.me/e/358WjUX5C

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.