MELKOWITZ ✖️ NÄSTAN ÄLSKLING ✖️BAMBI WAS A BOY

Strawberry Hill Music presenterar:

Alla ❤️ Dag | MELKOWITZ ✖️ NÄSTAN ÄLSKLING ✖️BAMBI WAS A BOY

Den 14 februari bjuder vi in till en minifestival med tre fantastiska akter –
MELKOWITZ, NÄSTAN ÄLSKLING och BAMBI WAS A BOY intar scenen på Reimersholme Hotel!

Alla bandens intäkter går till välgörenhet och stödjer organisationen Läkare utan gränser.
Kom och upplev fantastisk musik samtidigt som du bidrar till en god sak!


MELKOWITZ
Releasefest! Melkowitz släpper inte ny musik så ofta, men när det väl är dags så är det små pärlor till låtar. Gitarrskrivna historier som marinerats i Viktor Bucks drömmiga elgitarrer.

Kom och fira EP:n Tasmanian Tiger som spelas live under kvällen med fullt band och gäster.

NÄSTAN ÄLSKLING
Nästan Älskling är din darling som du längtat efter utan att veta om det, förrän nu. Allt blir vad det blir och det blir bra – eller ”Jättebra” som deras första EP heter. En hyllning till tonårsjagen och alla andra som är, har varit eller ska bli. Duon, bestående av Josefin G Nilsson och Stina Janson skapar melodier och texter med lekfullhet och en energi som fångar ögonblick från förr, nu och imorgon. Det lätta och glada vävs samman med det svåra och tunga till en sprakande musik-cocktail. Not to miss!

BAMBI WAS A BOY
Bambi Was A Boy levererar en uppfriskande överraskning till den svenska musikscenen.

Trion, med Eskil Janson, Mirek Labedzki och Victor Nilsson, skapar egensinnig musik som tar lyssnaren genom en labyrint av känslor och drömmar. Deras unika ljudlandskap, förankrat söder om söder, förenar en surrealistisk drömvärld med vardagens skönhet. Måste upplevas!

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.