Rekordåren + Civil Polis

Den första november tar vi oss ut på okänd mark till Stockholm för att för alla vardagshjältar riva av ett set på Reimersholme Hotel.
Rekordåren är indieproggbandet från östra Göteborg som varvar poppig stämsång med gubbrock, visa och jazz. Sedan debutsingeln ”Minnenas allé” släpptes i början av sommaren har bandet börjat synas på olika scener runt om i landet. Med en rykande färsk EP-inspelning på studio Skogsbacka i ryggen tar Rekordåren därför sikte på att sprida sin gospel till nya anhängare inför releasen i höst. Följ med på resan – innan du vet ordet av har indieproggen tagit dig till såväl Oklahoma som Östermalm!
Support: Civil Polis

Det blev aldrig särskilt grönt efter gröna vågen, istället blev det blått som polissirener. I spillrorna av 90-talskris och fildelning har proggarvet lika mycket relevans som CD-skivan. Trots det är hela samtiden en CD-skiva, en repig en, som spelar samma sak, om och om igen. I en sådan historisk glitch är det enda logiska en medborgare kan göra att börja spela digital progg. Ja, civilkurage behövs; nu när Sveriges psykologiska försvar är bristande. Underbemannade snutar ser nervöst ut över Östersjöns mörka himmel och plötsligt ser dom, signalen: bokstäverna ’CP’ lyser upp det baltiska dunklet. Från bottniska viken kommer en Civil Polis, Reimersholme Hotel får höra ljudet av en ny våg.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/4vAlwWOqJ

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE23 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.