Rytmus slutspel

Under fem kvällar i november och december kommer elever från Rytmus Musikergymnasiums Singer-songwriterutbildning, årskurs 3, spela egenskriven musik på Reimersholme Hotel.

Blenda, 18 år. En person vars musikintresse började vid en tidig ålder med ett nuvarande lager på över hundra låtar. Blendas musik består oftast av antingen powerballader eller country/ folk-liknande låtar med text som ofta är inspirerad av just både country och modern folk. Allt från längre låtar med personliga texter skrivna på piano till sådana med dur-ackord till för akustisk stålsträngad gitarr kan förekomma. Ny originalmusik blandas med gammal musik i ett sömlöst mönster perfekt för kvällens trådlösa tema.

Maja Munkesjö, 18 år. Maja är en sångare och låtskrivare från Stockholm på 18 år. Med hennes gestaltande texter för hon med en in i hennes värld. Ni kommer även få höra en låt från hennes nya projekt, Barnlåtar! Ni ser henne spela på Reimersholme hotel den 28/11!

Adam Kindbom, 18 år. Adam är en grym kille på scen, han är en bra låtskrivare och skriver mest poplåtar. Han har en fantastisk talang när det kommer till att fånga publiken med hans röst på scen. Han har en bra charm och är en trevlig person.

Alwin, 18 år. Han är en självskrivande artist med otrolig talang!
Han har en brinnande passion för musiken, och har ett otroligt sken på scen. Han både spelar och sjunger, och han spelar pop.

Wilya Enqvist, 17 år. Han är en låtskrivare, sedan sju år tillbaka, som skildrar det inre liv som florerar inom människor på moder jord. Med sann skicklighet spelar han på sin bas samtidigt som han sjunger ut toner som ingen hört innan. Slappna av och luta dig tillbaka medan melodier han skapat tilltalar din själ och se om kanske du kan förflyttas ett steg närmare svaret på livets stora frågor.

Joakim Boström, 18 år. Multi-instrumentalist, sångare, låtskrivare,
En glad och positiv kille som gillar att skriva och skapa egen musik, både akustiskt men också med hjälp av digitala medel. Hans sound är den moderna popen blandad med inslag av genres som Hyperpop, Indie, och Austindie.

Reimersholme Hotel, Reimersholmsgatan 5, Fri entre.

Dörrarna öppnas klockan 18.30.

Konsert 19.00 – ca. 22.00.

Ses där!