Rytmus slutspel

Under fem kvällar i november och december kommer elever från Rytmus Musikergymnasiums Singer-songwriterutbildning, årskurs 3, spela egenskriven musik på Reimersholme Hotel.

VARDAGSGRUBBEL

Stella Beiersdorf – Stella är en up and coming artist. Hon är sångare och låtskrivare. Hennes inställning till sitt musikskapande är leksam och har därför en stor blandning av olika genrer och budskap. Ni kommer får höra jazzinspirerad musik influerat av bland annat Bo Kaspers orkester och svensk hiphop från 00 – talet. Det bjuds både på nostalgi och nynningsbara melodier. Varmt välkomna att svänga förbi!

Kweenthesa – Thea Linder Eiberg (kweenthesa) är en ung singer-songwriter som skriver låtar baserat på vad livet kastar på henne. Hjärtesorg, oro, saknad och behovet av att ständigt ha kontroll blir lätt överväldigande. Då tar hon tag i guran och skriver om det. Snart släpper hon sin EP “Guarded” som handlar om hur mycket hon egentligen påverkas av dem runt omkring sig, hur hennes undermedvetna inte är hennes vän och det dåliga samvetet hon känner gentemot lilla Thea. Ni ser henne spela låtar från den kommande EP:n men också hennes senaste singel “Vicious circle” på Reimersholme Hotel 27/11!

Nell Jonasson – Nell är en svensk singer/songwriter från Stockholm. På arton år sjunger hon låtar med ett autentiskt singsong och countrysound. För första gången spelas hennes osläppta låtar med personliga texter. Missa inte hennes spelning den 27/11 på Reimersholme hotel.

Edvin Blänning – Edvins musik är minst sagt intressant och mystisk, han likaså. Med hans energiska energi och driv tillsammans med hans låtar skapar han en riktig show. Se honom spela den 27/11!

Emily Parada – Emily är en up and coming RnB artist som inspireras av Daniel Caesar, Cleo Sol och Thee Sacred Souls. Hennes musik är soulig med indie drag och hon använder musik för att berätta om viktiga händelser i hennes liv. Varmt välkomna till hennes spelning den 27/11!

Annelie Paz – Annelie Paz är en indie-pop låtskrivare inspirerad av country och folklore. Om du är en fan av Lizzy McAlpine, Ashe och även Taylor Swift så kommer du att älska den här artisten! Kom den 27e november på Reimmersholme och lyssna på en ”pre-view” av hennes ny album Inside my skin som släpps i jul!

Astrid Hedfors – Mitt namn är Astrid Hedfors och jag ska spela upp några av mina favoritlåtar! Kom och känn det jag känt genom att lyssna på texterna eller luta dig tillbaka och njut av lite mysiga melodier, flera olika upplevelser erbjuds och jag hoppas att vi ses där!

Reimersholme Hotel, Reimersholmsgatan 5, dörrarna öppnar 18:30, live på scen 19:00- ca 22, fri entré.

VÄLKOMNA!