Säg mig | Albumrelease: Inte nu men snart

Varmt välkomna till releasespelningen för Säg migs nya album, Inte nu men snart.

Med sånger från hjärtat, varsamt framförda med gitarrplock och saxofonmelodier, har Säg mig fängslat först Norrbotten och därefter hela landet. Efter att ha letat sig fram bland pop, visa och psalm, blev Säg mig ett sätt för Alva Fährlin att ta avstamp i det enklaste och svåraste: att berätta en historia för någon, utan att höja rösten, och utan att vända bort blicken. Hon har beskrivits som “en sävligare Annika Norlin” och “en fjälldoftande Moonica Mac”, och debutalbumet Hud (2020) hyllades i radio och ett flertal musikmagasin. Nu är den 26-åriga låtskrivaren tillbaka med ny musik i form av albumet Inte nu men snart, som släpps den 10 maj.

För att fira releasen av sitt andra album spelar Säg mig och hennes vänner på Reimersholme Hotel den 10 maj. Den som dyker upp kommer att få njuta av hela albumet i liveform, och innan dess debuterar trion Bygdebrev med tonsatta dikttolkningar av Edith Södergran och Karin Boye.

Med värme och omsorg låter Säg mig orden visa vägen genom snåriga skogar av längtan, beröring, vänskap och förlust. Där, mellan träden, skapar hon en fristad för vår tids längtan efter kärlek och sammanhang – det verkar behövas.

Lyssna på Säg mig: https://ffm.to/sag-mig
Presavea album: https://tinyurl.com/presave-inms

SUPPORT: Bygdebrev
Bygdebrev tonsätter dikter av våra stora poeter som Karin Boye och Edith Södergran. Resultatet får oss att drömma och se deras tidlösa verk i vår tid.

Biljetter köps via Tickster: (länk)
Facebookevent: https://fb.me/e/5N81TgADe

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.