SALONGSMAGI

SALONGSMAGI – Den magiska karnevaliska musikupplevelsen bjuder in er till en förtrollande afton där gränserna för livemusik utmanas! Inspirerade av utbrytarkonst förs besökare in i en unik värld med VJ, en cirkusdirektör, ljuseffekter och Electro av Islandstate. De tre ledande akterna representerar den experimentella sidan av vår svenska indie scen.

LIVE:
☆ODE TO CD☆
☆BASIC BABY☆
☆BELLE SKJEFSTAD☆
DJ:
☆ISLANDSTATE☆

꧁ 𝑶𝑫𝑬 𝑻𝑶 𝑪𝑫 ꧂
Föreställ dig att du sitter i ditt tonårsrum med datorn. Ögonlocken är tunga, men hjärnan kan inte sluta tänka på musik. Tangenterna glöder, du experimenterar, och tänjer på alla ljudets gränser. Soundet landar i en mix mellan gränslösa melodier, trap beats och texter som speglar samhället.
”Ode to CD”, eller Adam Dahlberg, började sin karriär som independent artist och producent på just det här sättet under 2019. Sedan dess har önskan om att få uppträda live drivit Adam till att skaka om de lokala scenerna i Dalarna såväl som anordna egna spelningar med vänner i källaren. Live parerar han mellan intima konversationer vid scenkanten, till energisk dans och moshpit ute i publikhavet.
Lyssna på 𝑶𝑫𝑬 𝑻𝑶 𝑪𝑫 här: https://open.spotify.com/artist/2ULYprTuC7ClOcorRl3lFr...

꧁ 𝑩𝑨𝑺𝑰𝑪 𝑩𝑨𝑩𝒀 ꧂
Mellan himmelriket och överdoser, demoniska riter och skyddande änglar. Basic Babys musik svävar fritt, och bortom genre-konventioner skapar han drömlika ljudbilder som kombineras med texter på svenska. 2024 släpper han sitt debutalbum genom Dalen records.
Lyssna på 𝑩𝑨𝑺𝑰𝑪 𝑩𝑨𝑩𝒀 här: https://open.spotify.com/artist/6nfre1MUQZqBY3j8NG0ubP...

꧁ 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑬 𝑺𝑲𝑱𝑬𝑭𝑺𝑻𝑨𝑫 ꧂
Belle Skjefstad, vandrande bild & ljud, spottar poesi med filosofi som modersmål. Sedan 2018 har hen släppt låtar under andra alias men är nu redo att komma ut i rampljuset med hel band som kallar sig själva "TRAUMA BOMBERS". Senaste släppet "MOTORVÄGEN" visar tydligt hur klassiska ramar för popmusik inte är i fokus.
Lyssna på 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑬 𝑺𝑲𝑱𝑬𝑭𝑺𝑻𝑨𝑫 här: https://open.spotify.com/artist/2RkMUnHt0pwxGLRHNAcMBw...

Fri entré!
Varmt välkomna,
Heliga Ligan

Dörröppning: 19:00. Spelning: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.