Sensus Live: Plåster – Me and My Kites – Girafe

LIVEKVÄLL PÅ REIMERSHOLME HOTEL ONSDAG 17 APRIL

AKTER: PLÅSTER – ME AND MY KITES – GIRAFE

Sensus Live och Reimersholme Hotel styr en gemensam livekväll onsdagen 17 april. Äntligen kan vi stolt presentera banden Girafe, Me and My Kites och Plåster. En scen, tre akter och fri entré!

•DÖRRAR 18.00
•LIVE 19.00
•20ÅRS ÅLDERSGRÄNS

Välkommen till Sensus Live på Reimersholme Hotel. Det blir en helkväll med musik i en härlig blandning av nyprogg, blommande pop och surfrock med cumbatoner.
Först ut under kvällen är Stockholms-trion Plåster. Deras musik har kallats för klurig och medryckande, men också rockig och ibland finstämd. Bandet består av Arvid Ohlsén, Otto Lundin och Zoey Ruas. Deras självbetitlade debutalbum Plåster släpptes i november 2022 och är inspelat av bandet själva i den egna replokalen.
Me and My Kites spelar drömska sånger, där instrumenten flyter ihop och målar ett äventyr som du kan kliva in i. Det är popmusik, med en tydlig början och slut, men musiken får chansen att vindla fritt däremellan. Bandet har spelat i mer än tio år och hunnit göra hela fem album, varav det senaste Sense Nonsense släpptes i mitten av mars.

Kvällens sista men absolut inte minsta akt är bandet Girafe som själva förklarar sig som en gin & tonic utan tonic men med en tropisk twist. Med en mix av cumbia, surfrock och western acid krämar bandet ur sig störthäftiga hits som hade passat in i vilken Tarantinorulle som helst. Låten Lavoe Shades är den andra singeln från kommande EP-släppet Good Spirits.

Mellan akterna kommer Karl Jonas Winqvist, som även driver det egna skivbolaget Sing A Song Fighter, spela väl vald musik, och kanske kanske bjuder han också på ett passande musikquiz.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/cn3zauDPA

Dörrar: 18:00. På scen: 19:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se eller kom drop-in.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.