Skrivorangeriet

Clara Diesen: "Skrivorangeriet är möjligtvis Stockholms finaste och mest djuplodande skrivarverkstad. Skrivorangeriet är allt du drömt om. Det är i alla fall allt jag drömt om. För att samla material, komma igång, eller fortsätta. I gemenskap med andra skrivande. Som speglar den egna processen och gör konturerna tydligare. Det är en workshop som jag skapat utifrån mina erfarenheter som poet, som skrivpedagog – men även från att arbeta som regissör och arbeta med bildkonst. Var är den magiska kontaktytan mellan olika konstfält frågade jag mig? Och: hur skapar jag ett rum som kan undgå jämförande och prestation och ändå ha en konstnärlig höjd? Det man kommunicerar ut är också det som kommer dra till sig människor som behöver just detta rum. Skribenter och författare och konstnärer i sin egen rätt, som inte vill gå i skolan igen – utan just ha en workshop. Dit de kommer och arbetar under min guidning med min metod jag kallar ”poetisk research”.

Skrivorangeriet växer och har format en skrivgemenskap av författare, men inte enbart, utan även verksamma inom andra konstfält,tex bildkonst och film.

Readingen är en del av Skrivorangeriet och genomförs varje säsong och vi är lyckliga att få vara på Reimersholme Hotel. Det blir en kväll med uppläsningar med fantastiska texter, från några av, enligt mig, de mest spännande författarna och skribenterna."

Fb-evenemang: https://fb.me/e/43StdIXu5

Dörrar: 18:00. På scen: 19:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.