Sodakill + Gut Feelings

*Releasefest Sodakill! Support: Gut Feelings

Sodekill
Sodakill har tyvärr introducerat ytterligare en punkgenre; sodapunk. Som tur är föredras genren av de flesta punkfantaster [källa saknas]. Anledningen är antagligen mixen av influenser hos medlemmarna; surfpunk, doom, glam och pop. Om det mot förmodan inte väcker intresse kan det tilläggas att bandets liveframträdanden genererat många hejarop, devil horns och moshpits, för att inte tala om eld-emojis.
Första EPn släpptes 1/3 och denna afton tillägnas EP nummer 2!

Sodakill består av fyra ingredienser. Explosivt krut, färgglad konfetti, argsint eld och lekfullt godisregn. Det känner man lukten av ganska fort när My attackerar basen, Beatrice kittlar gitarren, Astrid lamslår trumsetet och Julia torterar mikrofonen. Det är svårt att likna Sodakill med andra band. Många har gjort tappra försök med Turbonegro, Hole, Refused och Bikini kill. Sodapunken plockar dessas russin och bakar en skitig, attitydstinn kaka med grunge-strössel. Med utgångspunkt i Stockholm har de teleskopet riktat åt alla möjliga håll och fågelarter. Sedan starten sommaren 2022 har de lyckats spela på fullsatta sunkbarer och diverse festivaler, alltid med samma passion, energi och glädje.

Gut Feelings
Gut Feelings gillar: fuzz, pop, ös, ljud och oljud, ”att blanda”, snabba trummor, gitarrer, jeans och solglasögon. Gut Feelings är ett Stockholmsbaserat band som spelar garagerock. När Gut Feelings spelar går topplocket. Det här är Gut Feelings första spelning.

Fb-evenemang: https://fb.me/e/1ltZ1m0bV

Dörrar: 19:00. På scen: 20:00.

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.