Ville och Valle och Viktor

Här kommer Ville och Valle och Viktor!

Ville och Valle och Viktor återuppstår i vår stormiga samtid och diskuterar brinnande samhällsfrågor om miljöpolitik och rättvisa. Med värme och öppenhet ställer de frågor och hävdar rätten till kritisk tänkande. Fotograf: Fru W

Äntligen återuppstår ”Här kommer Ville och Valle och Viktor!” för scenen med tillstånd från den ursprungliga ensemblen. Föreställningen handlar om de hemlösa artisterna Ville och Valle och den levande dockan Viktor som ger sig ut för att ta reda på hur saker och ting fungerar. Ofta söker de hjälp av boken "Farfars praktiska råd”, men hur hjälpta blir de av de gamla tipsen egentligen?

Beky/Andersson skapar en magisk, mimisk – och musikalisk upplevelse av den Grammy-vinnande trion Ville och Valle och Viktor. Med en aldrig sinande lekfullhet brottas dem än en gång med våra mest aktuella frågor och samhällsproblem.

Trion består av de två vagabonderna och estradörerna Ville och Valle, som spelar på gator och torg, och dockan Viktor som de av en händelse väcker till liv när Valle spelar på sin flöjt.

Denna uppdaterade föreställning om de tre karaktärerna från 70-talet har hög igenkänningsfaktor för föräldrar men är framför allt en fantastisk brygga mellan vuxenvärlden och barnens perspektiv. Vi kommer att njuta av klassiker som Ljugvisan, Bestämmer-Boogie-Woogie och (Man har rätt att fråga) Varför.

Terrastella Scen & Film är en grupp som gör scenkonst och film med stora idéer och ambitiösa projekt. Terrastella drivs av Magdi Beky Winnerstam och Dag Andersson som är initiativtagarna till Salong Central, ett Kulturhus i Gnesta.

Medverkande
Idé och bearbetning: Beky/Andersson på Terrastella Scen & Film
Text och musik: Jörgen Lantz, Anders Linder, Hans Wigren och Gunilla Ambjörnsson
På scen: Magdi Beky Winnerstam som Viktor, Dag Andersson som Ville och Daniel Rudholm som Valle.
Scenografi och kostym: Terrastella Scen & Film
Produktion: Terrastella Scen & Film

Fb-evenemang: https://fb.me/e/4jIkdnG5y

———————————————————————————————————————————————————————————

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta efter. Boka bord på www.reimersholmehotel.se.

Sova över? Vi har rum. Använd koden LIVE24 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se.